Om mig, sagde hunden

portræt
Jeg har en dybtfølt kærlighed til god kommunikation og en overordentlig stor begejstringsevne.

Min vision er at skrive, så folk føler sig mødt og får lyst til at engagere sig.

Jeg er tekstforfatter og skriver især til digitale medier. Jeg har god fornemmelse for brugeradfærd, flows og brugerrejser – det hjælper mig, når jeg skal researche mit emne, når jeg skal skrive, og når jeg skal strukturere mine tekster og organisere folks tilgang til den relevante information.

Jeg har en kandidatgrad i digital design & kommunikation fra IT-Universitetet og en bachelorgrad fra CBS i sprog, kultur og økonomi. Min kommunikationsfaglige værktøjskasse er veludstyret og opdateret. Jeg er vant til at arbejde både strategisk og praktisk – og at samarbejde på tværs.

Et par citater om mig:

Charlotte kan skrive, redigere og gennemskrive – så en tekst fremstår relevant, interessant og overbevisende. Hun har en markant sproglig og konceptuel forståelse, og hendes tekster styrker det budskab, hun bliver sat til at formidle. Hun behersker et væld af emner, har øje for detaljer og leverer til tiden.

Morten Siglev, Head of Global Marketing, Sennheiser

 

Jeg har kendt Charlotte gennem mange år og kan varmt anbefale hende. Charlotte er energisk og entusiastisk, og når hun påtager sig en opgave, bliver den løst til punkt og prikke. Charlotte har en fantastisk fornemmelse for det danske sprog og formår at formulere og udtrykke også de meget fine nuancer af den kommunikation, man ønsker at viderebringe.

Kirsten Sanders, Special Advisor at National IT and Telecom Agency

 

I found Charlotte extremely committed to her work and thus contributing far more than required. I was impressed by her excellent communication skills and profound – and esthetic – sense of design, skills she has extended to cover netdesign and netcommunication. We had a seamless working relation and I’m certain that Charlotte will be an asset in other projects, too.

Bente Dalgaard, Senior Adviser at The National Labour Market Authority