Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konzepta.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Tekster til web – Tekst & digital kommunikation
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Tekster til web

Jeg begejstres, når jeg læser en virkelig god tekst. Selv er jeg så heldig at ha’ været tekstforfatter på en række spændende sites som Jobnet, iJob, Teamwork Family, Dectel, Tømrersvendenes ApS, Lene Hald m.fl. I kan se nogle eksempler her:

Jobnet
iJob
Teamwork Family
Lene Hald
Tømrersvendenes ApS
Dectel

En tekst er ikke kun en tekst. Er den god, er den research’et, målrettet sin brugergruppe og velstruktureret. Den er lagt, hvor den er relevant og let at finde. Og så er den kort. Eller delt op i afsnit, der kan stå alene.

Når det kommer til tekster, er et af mine yndlingscitater

Undskyld, jeg skriver langt. Jeg har ikke tid til at skrive kort.

– tilskrevet hhv. Churchill, Goethe og H.C. Andersen. For mig indeholder citatet essensens i en god tekst: der er brugt tid på den.